Waarom Cap D'Agde?

De definitie van CapApp-Service is die ene speciale plaats waar u kan genieten van alle comfort in een unieke en exclusieve destinatie.

Agde

Agde ligt aan de Middellandse Zee in het departement Languedoc Roussillon. Béziers, Marseillan Plage, Sète, allen op enkele kilometers van Agde nodigen zeker uit voor een bezoek. Agde, Cap D’Agde zijn omgeven door water. Twee rivieren monden uit in de Middellandse Zee, De Hérault en het over bekende Canal du Midi dat de Atlantische Oceaan verbindt met de Middellandse Zee. Een fietstocht langs deze kanalen brengt u tot rust en geeft u een perfect beeld van wat deze streek te bieden heeft. Het oude stadje Agde heeft een Griekse oorsprong met een zeer rijke geschiedenis en ligt ook aan de oevers van de Hérault.

Cap D’Agde en Naturisme

Op een 4-tal kilometer van Agde begon men een zestigtal jaren geleden aan de bouw van wat nu het grootste naturisten complex is geworden van Europa. Dit gebied biedt net dat ietsje meer wat men op gewone vakantieplekjes niet terug vindt. Het gehele terrein is afgesloten, je komt er alleen in met een electronisch pasje, dat je online koopt of aan de receptie bij de ingang, zo geniet men ongestoord van een totaal ontspannen vakantie.

Strand

Naadloos bruinen kan je op het kilometers lange zandstrand. Direct contact met het zand om je lekker te nestelen, of een luxe zonnebed met full-service, alles is voor handen. Lekker coconen in gezelschap van diverse nationaliteiten, Sunset Party's met live dj’s, alles en nog veel meer is mogelijk op dit exclusieve stukje strand.

Alles op wandelafstand

Vanop je appartement ben je nooit verder weg dan enkele honderd meter, van supermarkten, warme bakkers, leuke boetieks, traiteurs, wasserette, dokters, leuke restaurants en bistro’s. Wil je het nachtleven in? Enkele heel exclusieve clubs laten u tot de vroege uurtjes genieten van een exclusieve belevenis.

In de winter?

Een algemeen beeld over Zuid Europa is dat er in de winter niet zoveel te beleven valt. Niets is minder waar. Het departement "Herault Roussillon" kent ongeveer 280 dagen zon per jaar. Daardoor heeft deze streek dan ook heel wat te bieden het hele jaar door. Ook in het "Village Naturiste" valt er veel te beleven rond kerst- en nieuwjaar, het jaar wordt afgesloten met een frisse duik in de zee, vele discotheken gooien hun deuren open, en dat maakt dat heel wat mensen de eindejaars feesten hier doorbrengen. Capapp Service staat het hele jaar voor jullie klaar. Vooral in de winter zijn er verschillende aantrekkelijke aanbiedingen, die je even het grauwe weer in het noorden doen vergeten.

Het weer in Cap D'Agde
© 2020 Wokky - All rights reserved